Din Partner För Installation av Tak, Solceller & Batterier

Som namnet antyder är Sol & Tak Specialisten experter på tak- och solcellsinstallationer. Vi har under åren hjälpt både villa- och fastighetsägare med allt från små förbättringar till fullständiga takomläggningar och solcellsinstallationer.

15 Års
Tätskikts Garanti
5/5
Snitt betyg av kunder
Tjänster

Tjänster För Alla Tak

Vi erbjuder en komplett lösning för ditt tak – vi tar hand om både renovering och installation av solceller!

Solceller

Solcellsinstallationer omvandlar solljus till ren energi, vilket sänker dina kostnader och minskar ditt klimatavtryck. Vi guidar dig genom hela processen, från installation till underhåll, för att maximera din investering i förnybar energi.

Takrenovering

Takrenoveringar skyddar ditt hem och förlänger takets livslängd. Vi erbjuder experthjälp från inspektion till fullständig renovering, så att ditt tak blir hållbart och snyggt i många år framöver.

Laddstolpe på husvägg

Batterier/Laddboxar

Batterier och laddboxar gör det enkelt att lagra energi och ladda din elbil hemma. Vi erbjuder kompletta lösningar, från installation till optimering, så att du kan utnyttja din energi på bästa sätt och alltid ha en fullt laddad bil.

Några av våra leverantörer

Produkter

Våra Mest sålda Produkter

Se mer om våra mest sålda produkter nedan och ladda ned deras datablad.

Solceller

Vi arbetar med Solceller av varumärket DMEGC.

Batterier

Vi arbetare med batterier av varumärket Growatt.

Växelriktare

Vi arbetar med Växelriktare av varumärket Growatt.

Vi Erbjuder Bra Produkter Med Bättre Villkor

Med erfarenhet från takrenoveringar sedan 2011 och vår första solcellsinstallation 2015, har vi sett ett starkt ökat intresse för solceller. 2017 grundades Sol och Takspecialisten för att erbjuda kvalitativa lösningar i Stockholm med marknadsledande material.

Bra villkor
Långa produktgarantier
Möjlighet till räntefri avbetalning
Tydlig offert med fast pris
Betrott företag
UC Trygg Företagare
Medlemmar i Bra Byggare
Långa produktgarantier
Firma med lång erfarenhet
Bra arbetsplats
Fackmannamässigt utförda arbeten
Utbildad personal
Olycksfall- och ansvarsförsäkrade
Rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund

Din pålitliga partner för installation av kompletta tak & solcellsanläggningar.

Sol & Tak Specialisten är experter på tak och solcellsinstallationer. Vi har hjälpt både villa- och fastighetsägare med allt från mindre förbättringar till kompletta takomläggningar och solcellsinstallationer. Med erfarna takläggare, plåtslagare, solcellsmontörer och elektriker levererar vi effektiva entreprenader till konkurrenskraftiga priser. Som takspecialister säkerställer vi att solcellsinstallationer utförs med fokus på takets hållbarhet. Vi erbjuder långa garantier, och med solceller som håller i minst 30 år är det viktigt att taket gör detsamma."

Varför välja Sol & tak?

Välj Sol och Tak Specialisten för högkvalitativa och hållbara lösningar inom solenergi och takläggning. Med många års erfarenhet i branschen erbjuder vi skräddarsydda installationer och pålitlig service, alltid med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Vi hjälper dig sänka energikostnaderna och förbättra ditt hems miljöpåverkan – allt med professionell expertis och garanti på utfört arbete.

Efter att vi ha iakttagit solpanelsmontering hos en granne här i närområdet på Ekerö av Sol & Tak Specialisten, så tvekade vi inte att kontakta dem för prisförslag av takrenovering med nya takpannor, komplettering laddbox på garaget och solpaneler på taket. Vi fick snabb återkoppling och prisvärt prisförslag med detaljerad information. Proffsigt bemötande av arbetsledare och takarbetare. Mycket hög kvalité på arbetet. De lyssnade på våra behov och levererade snabbt! Vi fick hög materialkvalité, proffsigt bemötande och det blev prisvärt! Vi kan verkligen rekommendera företaget Sol & Tak Specialisten.
Michael Rengardt
Bra dialog före och efter beställning och under arbetets gång. Snabbt och bra utför jobb när alla komponenter till solcellsanläggningen kommit.
Magnus Bagger-Sjöbäck
Vi anlitade Sol & Takspecialisten för en komplett takrenovering och installation av en solcellsanläggning. Vi är mycket nöjda med såväl bemötandet, byggprojektet och det färdiga resultatet.V i kan varmt rekommendera detta företag.
Fredrik Lindeberg
Vi anlitade Sol & Tak Specialisten för byte av tak och installation av solpaneler på vårt hus och garage i Spånga. Arbetet blev väl utfört, gick fort, och enligt överenskommelse. Vi fick också löpande bra information om ytterligare saker som borde fixas kring taket så att vi kunde välja att hantera även det. Nu har vi nya fina tak med många solpaneler och är jättenöjda!
Hanna Oreb
Kan varmt rekommendera Sol & Tak Specialisten för installation av solceller. Ett mycket proffsigt företag med hög servicegrad. Alla, från VD, handledare, takarbetare och elektriker, är väldigt trevliga, kompetenta, arbetar snabbt och på utsatt tid. Vi är väldigt nöjda med vår installation som skedde mitt i kallaste december!
Lena Höglund
Bra och snabbt utfört arbete. Prisvärt både nytt tak och extraarbeten. Solceller bra montage.
Hans Olsson
Kontakt

Kontakta oss idag!

Tack för din förfrågan, vi återkopplar snarast!
Oops! Något gick snett, vänligen försök igen!