Solceller Älta

Solceller Älta. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Solceller Älta

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Solceller Älta – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Som kund hos oss får du alltid: Installatörer med lång erfarenhet, tydlig offert med fast pris, utbildad personal, hög kreditvärdighet, fackmannamässigt utförda arbeten, långa produktgarantier & möjlighet till räntefri avbetalning.

Vi som entreprenörer: Hög kreditvärdighet, medlemmar i Bra Byggare, rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund, olycksfall- och ansvarsförsäkrade & UC Trygg Företagare.

Så fungerar solenergi

När solens strålar träffar solcellerna omvandlas dem till elektrisk energi. Detta genom att cellernas ovansida blir negativt laddade samtidigt som undersidan förses med en positivt laddning vilket då genererar likström. För att denna likströmmen sedan ska kunna användas i ditt hushåll förs den till en växelriktare som reformerar den till växelström.

Att det är skralt om soltimmar här i Sverige under höst och vinter är en tanke som får många att tvivla på solceller. Helt i onödan eftersom vårt klimat visat sig vara optimalt för den här formen av elproduktion.

  1. Solcellerna fungerar som allra bäst då det är svalt. De lägre temperaturerna har rent av en positiv inverkan. För varma förhållanden har visat sig kunna medföra energiläckade från cellerna.
  2. Man behöver heller inte vara orolig för molnighet då ens solceller producerar el även under solfattiga timmar. Panelerna producerar från morgon tills solen gått ner men det krävs inte att solen skiner direkt på dem.
  3. Snön i sin tur hjälper produktionen genom att reflektera strålarna och intensifiera strålningen. Även om cellerna är täckta med is och regn kommer solens strålar att hitta igenom.
  4. Faktum är därtill att solen skiner mer än vad man kanske tror. Instrålingen är exempelvis lika hög här som i bland annat Tyskland.

Mer om solceller i Älta

Solceller är smarta. De fångar upp solens strålar och förvandlar dem till el. Det är bra för miljön och din plånbok.

Spara pengar med solceller

Tänk dig att du inte behöver betala så mycket för el. Det är möjligt med solceller. De gör el av solen, och du kan spara pengar.

Varför Älta?

Älta är ett perfekt ställe för solceller. Här skiner solen mycket. Det gör att solcellerna kan göra mer el.

Är du redo för solceller?

Om du bor i Älta och vill spara pengar, tänk på solceller. Vi hjälper dig med allt. Kontakta oss, så berättar vi mer.

Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att få ut det mesta av solceller. Oavsett om du vill ha dem för ditt eget hem eller företag.

Vi ser fram emot att höra från dig! Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer. Vi är här för att hjälpa dig med solceller i Älta.

Nöjda kunder

Vi har en stolt tradition av nöjda kunder som använder våra tjänster. Många av våra kunder har sett stor ekonomisk fördel med solceller. Det är en investering som ger stark avkastning på lång sikt.

Kontakta oss idag, så berättar vi mer om hur solceller kan hjälpa dig. Du kommer att vara glad över det du hört!

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.