Solceller Tyresö

Solceller Tyresö. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Solceller Tyresö

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Solceller Tyresö – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Solceller i Tyresö: Smarta, Säkra och Sparar Pengar

Solceller i Tyresö är smarta. De tar ljus från solen och gör el. Det är fantastiskt, eller hur? Och du kan få det i ditt hem i Åkersberga.

Varför Solceller?

Men varför solceller? De är bra för miljön. De släpper inte ut något dåligt. Och du sparar pengar. Du använder mindre el från nätet. Det betyder mindre räkningar.

Så fungerar Solceller

Hur fungerar de? Solceller tar ljuset och gör el. När det är soligt, får du mer el. När det är mörkt, använder du el från nätet. Så du har alltid el.

Vi är här för att hjälpa dig

Vi kan hjälpa dig att installera solceller i Tyresö. Vi är experter. Vi vet vad vi gör. Och vi tar hand om allt. Du behöver inte oroa dig för något. Kontakta oss på telefon eller mail för mer information.

Vi kan också hjälpa dig att välja rätt produkter. Vi ger dig det bästa för dina pengar. Är du redo att dra nytta av solenergi? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att spara pengar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Låt oss göra ditt hem klar för solceller!

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar, så du kan välja den som passar dig bäst. Vi har installatörer, takläggare och elektriker som jobbar tillsammans för att sätta upp solceller i ditt hem. Vi ser till att allt är korrekt installerat och säkert.

Så vad väntar du på? Låt oss göra ditt hem klart för solceller! Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi är redo att hjälpa dig och vi ser fram emot att höra från dig!

Hur kan jag ta hand om mina solceller?

Efter installationen av dina solceller är det viktigt att ta hand om dem ordentligt. Följ regelbundna rutiner för underhåll. Se till att rengöra panelerna, kontrollera för skador och ersätt trasiga delar. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att se till att dina solceller är i gott skick. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vänd dig till oss om du vill veta mer

Om du har frågor eller vill veta mer om solceller, kan du kontakta oss. Vi är experter på solceller, installationer och upphandling av produkter. Vi besvarar gärna alla dina frågor och hjälper dig att fatta det bästa beslutet för ditt hem eller företag. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi ser fram emot att höra från dig!

Så kom igång med solceller i Tyresö

Kom igång med solceller i Tyresö! Vi är experter på installationer och hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi ser fram emot att höra från dig!

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.