Takrenovering Järfälla

Takrenovering Järfälla. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Takrenovering Järfälla

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Takrenovering Järfälla – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Takrenovering i Järfälla

Behöver du fixa taket? Vi finns här för dig i Järfälla. Vårt jobb är att göra takrenovering enkelt och tryggt för dig.

Varför välja oss?

Säkerheten kommer först. Vi har både takläggare och elektriker under samma tak. Så du behöver inte oroa dig. Allt går smidigt och säkert. Dessutom är vi konkurrenskraftiga. Du får mycket för pengarna.

Solceller – Ett smart val

Men det slutar inte med takrenovering. Vi kan hjälpa dig att spara pengar också. Hur då? Jo, vi installerar solceller. Solceller på taket betyder att din fastighet blir mer energieffektiv.

Kontakta oss

Har du fler frågor? Vi finns här i Järfälla och vi svarar gärna på dina frågor om takrenovering och solceller. Du kan nå oss via telefon eller mail. Så tveka inte. Kontakta oss idag.

Vi hjälper dig att spara pengar och bli mer energieffektiv. Det är ett smart sätt att göra din fastighet miljövänlig. Välkommen till vårt team!

Om oss

Vi tar hand om hela processen – från planeringsstadiet till installation. Vi tar oss an alla typer av takrenovering som lämpar sig för solceller, såsom platt- eller torntak. Våra kompetenta elektriker hjälper dig med alla detaljer. Så att du inte behöver oroa dig! Vi hjälper till med upphandling av solceller, planering, installation och service.

Vänta inte längre – Kontakta oss nu för att höra mer om våra tjänster inom solceller och takrenovering i Järfälla. Vi hjälper till att göra din fastighet energieffektiv!

Få ett kostnadsförslag

Beställ ett kostnadsförslag och se vad vi kan göra för dig. Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig att skapa en solcellsanläggning som passar just dina önskemål. Vi kommer inom kort att kontakta dig för närmare information.

Välkommen till vårt team! Vi ser fram emot att hjälpa dig med din takrenovering och solceller i Järfälla.

Gör det smarta valet – Börja spara pengar och bli energieffektiv med solceller. Kontakta oss idag för att ta reda på mer!

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.