Installation Solceller Åkersberga

Installation Solceller Åkersberga. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Installation Solceller Åkersberga

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Installation Solceller Åkersberga – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Solenergi i Åkersberga

Solenergi är framtiden. Du vet det, och vi vet det. I Åkersberga har vi solceller. Kort och gott, solceller fångar solens strålar och skapar energi.

Mer om installation av solceller i Åkersberga

Vi hjälper dig med installation av solceller i Åkersberga. Våra proffs gör allt jobbet. Du behöver bara njuta av den rena energin.

Spara Pengar med Solceller

Solceller sparar pengar. Energin från solen är gratis. Du betalar bara för installationen. Sen är det bara att se elräkningen krympa.

Kontakta Oss

Vill du veta mer? Kontakta oss. Vi svarar på alla dina frågor. Tillsammans kan vi göra Åkersberga grönare.

Något alla förtjänar.

Vi Erbjuder

  • Installation av solceller i Åkersberga
  • Expertis och kompetens inom energieffektivitet och elkonstruktion inom hela Sollentuna
  • Upphandling och försäljning av solceller
  • Hjälp med att beräkna lönsamheten i solceller
  • Förberedelse av ritningar, ansökan och arbete innan installation
  • Obegränsad kundsupport efter installation
  • Professionell hjälp med att förbättra din energieffektivitet och solenergianvändning

Gå in i framtiden

Energiförsörjningen är på väg att förändras. Vi hjälper dig att steg för steg nå dit. Med solceller kan du göra ett smart val för den miljö som vi alla delar.

Låt oss tillsammans se över hur vi kan uppnå det bästa resultatet. Kontakta oss så kan vi börja planera.

Vi är beredda att stödja dig på vägen till en renare framtid. Vi vet att det finns potential med solenergi, och vi har alla verktyg som behövs för att hjälpa dig att få ut det bästa av din fastighet.

Kom igång med solceller och ta ett steg mot en framtid vi kan skapa tillsammans! Vi ser fram emot att höra från dig! Tag kontakt och låt oss hjälpa dig!

Kontakta Oss Idag

Kontakta oss för att diskutera dina behov. Vi svarar på alla frågor kring solenergi, installation, upphandling m.m. När du är redo att ta steget, är vi här för att hjälpa dig genom hela processen och se till att den går smidigt.

Om du har frågor eller vill veta mer om installation av solceller i Åkersberga är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.