Installation Solceller Upplands Väsby

Installation Solceller Upplands Väsby. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Installation Solceller Upplands Väsby

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Installation Solceller Upplands Väsby – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Solceller i Upplands Väsby

Har du funderat på att installera solceller i Upplands Väsby? Det är ett smart drag. Solenergi är nämligen framtiden!

Varför Solceller?

Varför då, kanske du undrar. Svaret är enkelt. Solceller hjälper dig att spara pengar. Dessutom är det bra för miljön.

Vi Hjälper Dig

Vår expertis sträcker sig från takläggning till elinstallation. Så du kan vara säker på att vi gör ett bra jobb. Hos oss får du all den hjälp du behöver.

Kontakta Oss

Vill du veta mer? Då kan du ringa eller maila oss. Vi svarar gärna på dina frågor. Låt oss tillsammans göra Upplands Väsby lite grönare!

Så Fungerar Solceller

Solceller är en energikälla som omvandlar solens energi till el. De består av fotovoltaiska celler som absorberar solens strålar och producerar elektricitet. Strålarna omvandlas sedan till elektrisk energi via fotovoltaisk effekt. Elektriciteten kan därefter användas som vanlig el i hemmet eller företaget.

Nyckeln till att dra nytta av solenergi är att installera solceller. Men det är viktigt att göra det på rätt sätt, så att de fungerar optimalt. Vi har många års erfarenhet av installationer, och vi hjälper dig därför gärna att få ett bra resultat.

Kontakta oss idag om du är intresserad av solceller i Sollentuna! Vi hjälper dig att ta steget in i den gröna framtiden!

Fördelar Med Solenergi

De tydliga fördelarna med solenergi är att det är ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att producera elektricitet. Solceller kan fånga energin från solljuset och omvandla den till el. Det innebär att du inte längre behöver beroende av kraftbolag, och du kan slippa höga elräkningar.

Utöver detta minskar solenergi din miljöpåverkan. Det är ett miljövänligt sätt att producera el, som inte ger upphov till skadliga utsläpp.

Så om du vill dra nytta av solenergi och förbättra din energieffektivitet, kontakta oss idag! Vi hjälper dig att ta steget in i den gröna framtiden.

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.