Solceller Norrtälje

Solceller Norrtälje. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Solceller Norrtälje

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Solceller Norrtälje – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Solceller i Norrtälje

Solceller är toppen. Varför det? De fångar solens kraft. Den kraften gör elektricitet. Elektricitet som kan användas i ditt hus i Norrtälje. Mycket smart, eller hur?

Det bästa med Solceller

Men det blir bättre. Med solceller sparar du pengar. Hur då? Jo, med solceller behöver du inte köpa lika mycket el. Du gör din egen. Och bäst av allt, ibland kan du sälja tillbaka el som du inte använder. Så du kan faktiskt tjäna pengar. Tänk på det!

Varför Solceller i Norrtälje?

Varför i Norrtälje då? Norrtälje har mycket sol. Sol är bra för solceller. Så, Norrtälje är ett toppenställe för solceller.

Låt oss hjälpa dig att spara pengar!

Solceller är den perfekta lösningen för ditt hus i Norrtälje. Du sparar energi, du sparar pengar – och du gör något bra för miljön. Så vad är det som hindrar dig? Kontakta oss idag och börja dra nytta av solceller! Vi hjälper dig att utforma den perfekta lösningen, så att du kan börja spara pengar på elräkningen. Vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg in i en mer energieffektiv framtid!

Solceller är ett smart sätt att minska energianvändningen, minska utsläppet av CO2 och dessutom spara pengar. Med solceller får du en långsiktig investering som kommer att betala sig själv över tid. Kontakta oss idag – vi hjälper dig att börja ta första steget in i solenergivärlden!

Kontakta oss

Så, bor du i Åkersberga och är intresserad av solceller? Kontakta oss. Vi hjälper dig. Vi är experter på solceller. Och vi vet hur vi får dem att fungera bäst för dig. Ring eller skicka ett mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.