Solceller Vallentuna

Solceller Vallentuna. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Solceller Vallentuna – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Mer om solceller i Vallentuna

Vet du vad? Solceller är inte bara för stora företag. Du kan ha dem på ditt hus i Vallentuna också! Solceller fångar upp solens ljus och gör det till elektricitet. Inte bara sparar det dig massor av pengar, det hjälper också miljön.

Också, vi är inte bara experter på solceller. Vi kan också hjälpa dig med allt från att välja rätt solpaneler till att installera dem på ditt tak. Och vi är alltid här för att svara på dina frågor.

Så, om du bor i Vallentuna och är intresserad av solceller, varför inte ringa eller maila oss? Vi ser fram emot att hjälpa dig att spara pengar och skydda miljön!

Om Oss – Soltakspecialisten

Vi på Soltakspecialisten är experter på solceller. Vi jobbar med takläggare, montörer och elektriker för att ge dig den bästa lösningen. Vi vill göra din fastighet mer energieffektiv. Så, hur gör vi det? Genom att installera solceller på ditt tak!

Varför Solceller?

Är du undrar varför du ska installera solceller? Låt oss berätta för dig. För det första, solceller ger dig möjlighet att skapa din egen el. Tänk dig att inte behöva betala för el varje månad! Men det är inte allt. Solceller är också bra för miljön. De skapar ren energi som inte skadar vår planet. Och vet du vad det bästa är? Solceller blir billigare och billigare. Så du sparar inte bara pengar på din elräkning, du sparar också pengar när du köper solceller! Så, om du bor i Vallentuna och vill ha solceller, kom ihåg att vi är här för att hjälpa dig.

Hur Fungerar Solceller?

Du kanske undrar hur solceller fungerar. Låt oss förklara det på ett enkelt sätt. Solceller omvandlar solens ljus till elektricitet. När solens strålar träffar solcellerna, börjar de producera elektricitet. Den elektriciteten kan sedan användas för att driva allt i ditt hem, från din TV till ditt kylskåp.

Så om du bor i Vallentuna och funderar på att installera solceller, kom ihåg att det är ett smart och ekonomiskt sätt att skapa din egen el. Och bäst av allt, du hjälper till att skydda vår planet! Är du redo att börja spara pengar och göra en positiv inverkan på miljön? Kontakta oss idag för mer information.

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.