Solcellsföretag

Solcellsföretag. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Solcellsföretag

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Ditt solcellsföretag – Gör en investering i ditt hem

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Solcellsföretaget som hjälper dig

Vi är ditt lokala Solcellsföretag. Vi fixar allt åt dig. Från start till slut. Du behöver inte oroa dig för något.

Spara pengar med solceller

Ställ om till solenergi. Det är bra för miljön. Men det är också bra för din plånbok. Du kan spara mycket pengar.

Vi är experter på solceller

Vårt team vet allt om solceller. Vi hjälper dig att välja rätt utrustning. Vi installerar den åt dig. Och vi ser till att allt fungerar som det ska.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer? Kontakta oss. Vi finns här för att svara på dina frågor. Vi kan berätta mer om hur du kan spara pengar med solenergi.

Låt oss hjälpa dig att dra nytta av solenergi. Vi ser fram emot att höra från dig!

Leda din egen solenergirevolution

Vi kan hjälpa dig på vägen mot en grönare vardag. Du kan bli självförsörjande med solenergi och leda din egen energirevolution. Det är både enkelt och miljövänligt. Ta första steget idag! Kontakta oss nu för att ta reda på mer om vad vi kan göra för dig. Vi är beredda att hjälpa till med installationer och produkter som passar dina behov. Låt oss börja revolutionen tillsammans!

Missa inte chansen att ta del av solenergi och spara pengar. Kontakta oss för att börja dra nytta av solen! Vi finns här för att hjälpa dig, steg för steg. Välkommen till Kungsängen Solcellsföretag!

Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att komma igång med solenergi. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur du kan dra nytta av solen! Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installation och upphandling. Låt oss hjälpa dig att leda din egen solenergirevolution!

Tillsammans kan vi ta steget mot en bättre framtid. Varmt välkommen till Kungsängen Solcellsföretag!

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.