Solpaneler Täby

Solpaneler Täby. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Solpaneler Täby

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Solpaneler Täby – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Solpaneler i Täby – Ett smart val

Att installera solpaneler i Täby är ett smart val. Det är bra för både plånboken och miljön. Förstår du varför? Låt oss förklara.

Spara pengar med solpaneler

Solpaneler kan hjälpa dig att spara pengar. Hur då, undrar du? Jo, när du använder solenergi behöver du köpa mindre el. Det gör att dina elräkningar minskar. I Täby skiner solen tillräckligt för att det ska vara lönsamt.

Solpaneler är bra för miljön

Dessutom är solpaneler bra för miljön. Solenergi är ren energi som inte förorenar. Så, när du installerar solpaneler i Täby, gör du en insats för vår planet.

Solpaneler är lätt att underhålla

Vet du vad mer? Solpaneler är lätt att underhålla. De behöver inte mycket skötsel, bara lite rengöring ibland. Så det är enkelt att ha solpaneler.

Kontakta oss för att komma igång

Välkommen till Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak. Vi hjälper gärna dig att komma igång med solpaneler. Kontakta oss så berättar vi mer om våra produkter, tjänster och hur du kan dra fördel av solenergi. Vi finns tillgängliga via telefon eller e-post för dina frågor om installationer och upphandling.Så vänta inte längre – börja att spara pengar och förbättra miljön med hjälp av solpaneler i Täby! Vi ser till att du får ett system som passar dina behov. Kontakta oss och börja spara pengar idag!

Välj Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att få solpaneler som passar just dina behov

Vi är ett team med experter, lokal kunskap och global erfarenhet. Vi använder den bästa tekniken som finns för att ge dig ett system som passar dina önskemål. Våra lösningar har bevisat sig vara energikostnadseffektiva, säkra och konkurrenskraftiga. Varför inte investera i solpaneler Täby och börja dra fördel av solenergi? Kontakta oss så berättar vi mer om våra produkter, tjänster och hur du kan dra nytta av solenergi. Vi hjälper dig att förbättra din fastighets energieffektivitet och spara pengar! Våra erfarna och engagerade takläggare, montörer och elektriker är redo att installera solpaneler i Täby för dig. Kontakta oss idag!

Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak och vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med installationer av solpaneler. Vi vill att du ska få ut det mesta möjliga ur din investering, så kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi! Vi är tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling. Tveka inte att höra av dig till oss – vi ser fram emot att hjälpa dig!

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.