Solpaneler Tyresö

Solpaneler Tyresö. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Solpaneler Tyresö

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Solpaneler Tyresö – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Mer om solpaneler i Danderyd

Har du tänkt på solpaneler? De är smarta. De ger dig ren energi direkt från solen. Det är bra för både plånboken och planeten. Och gissa vad? I Danderyd, det är väldigt lätt att få solpaneler installerade.

Varför Solpaneler?

Solpaneler är bra för miljön. De hjälper oss att minska vårt beroende av fossila bränslen. Det är viktigt. Vi vill ju ha en frisk planet, eller hur? Och det bästa är att de också kan spara pengar. Efter en tid börjar de betala för sig själva.

Vi kan hjälpa dig

Vi är experter på solpaneler. Vi har takläggare, elektriker och montörer redo att hjälpa dig. De kan sätta upp solpaneler på ditt tak i Danderyd. De gör det säkert och effektivt. Du kommer vara igång med din egen solenergi på nolltid.

Kontakta oss

Så, om du bor i Danderyd och är intresserad av solpaneler, tveka inte att kontakta oss. Vi kan svara på alla dina frågor. Vi kan berätta mer om hur solpaneler kan hjälpa dig att spara pengar och göra skillnad för planeten. Tveka inte, ring eller maila oss idag!

Fördelar med solpaneler

Solenergi är en av de renaste energikällorna som finns. Med solceller får du fri energi utan att skada miljön. Det kan minska din elräkning och spara pengar på lång sikt. Solceller kan också bli ett värdefullt tillägg till din fastighet, som möjliggör en större avkastning om du skulle sälja. Det finns andra fördelar med solpaneler också, som att de är lätta och enkla att installera och konfigurera. Och det finns ett stort utbud av paneler som du kan välja mellan.

Upptäck alla fördelar med solpaneler idag – kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig. Vi har allt du behöver för att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra lösningar. Vi är här för att hjälpa dig!

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.