Soltak

Soltak. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Soltak

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Soltak – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Vad är Soltak?

Soltak är tak som har solceller. De ger oss gratis el från solen.

Varför Soltak?

Med soltak kan du spara pengar. Du betalar mindre för el till ditt hem. Dessutom hjälper du miljön genom att använda ren energi.

Kontakta oss

Har du frågor? Vill du veta mer om soltak? Kontakta oss via telefon eller mail. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Övriga tjänster

Vi erbjuder även andra tjänster som takläggning, montage och elektriker. Vi kan hjälpa dig att göra din fastighet mer energieffektiv. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi ser fram emot att höra från dig!

Få extra pengar

Spara ännu mer pengar med soltak. Du kan få bidrag eller andra bonusar som kommer att minska dina elkostnader. Kontakta oss så berättar vi mer om de olika alternativen.

Sista ordet

Vi är stolta över att hjälpa dig med soltak installationer i Kungsängen. Vi garanterar snabba, säkra och konkurrenskraftiga lösningar. Kontakta oss idag för att börja dra nytta av solenergi! Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Få ett gratis hembesök

Om du vill få mer information om våra tjänster eller hur du kan dra nytta av solenergi, kan vi komma till dig. Vi erbjuder gratis hembesök för att diskutera dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss idag!

Förbered för installation

Om du bestämmer dig för att installera soltak, är det viktigt att alla krav som gäller för din fastighetszon uppfylls. Vi hjälper dig med rätt dokumentation, tillstånd och alla andra detaljer som krävs för att slutföra installationen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Övervakning av ditt soltak

Nu när din installering är klar, måste du övervaka och underhålla ditt soltak. Vi erbjuder tjänster för kontroll och underhåll av soltak. Så du kan njuta av din investering länge! Kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kom igång med soltak

Kom igång med solenergi! Det är enkelt och du kan börja dra nytta av alla dess fördelar. Kontakta oss för att boka ett hembesök så berättar vi mer om hur du kan dra nytta av solenergi och installationer av soltak. Vi är glada att hjälpa dig!

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.