Takläggare Kungsängen

Professionell Takläggning i Kungsängen – Låt Oss Skydda Ditt Hem! 🌟

Är du en stolt villaägare i Kungsängen som värnar om ditt hem? Vi förstår vikten av att ha ett pålitligt och välskyddat tak över huvudet. Som erfarna takläggare i Kungsängen är vi här för att erbjuda dig en omfattande takservice och säkerställa att ditt tak står starkt i alla väder. Att regelbundet inspektera takets skick och överväga en takomläggning är alltid en klok åtgärd. Om taket är gammalt kan det vara fördelaktigt att installera ett nytt tätskikt i förebyggande syfte. På Sol och Takspecialisten erbjuder vi omfattande tjänster för takrenoveringar

Takläggare Kungsängen

Takläggare Kungsängen – Vi arbetar med följande taktyper:

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

betong

Utför renovering och nybyggnation av alla sorters betongpannor. Betongpannor är extremt slitstarkt och ytbelägget varar i cirka 30 år. Betong tak är både ekonomiskt och hållbart, därför är det också det vanligaste takbeklädnaden i Sverige.

lertegel

Ett klassiskt takbeklädnad. Lertegel har använts i tusentals år. Nackdelen med lertegel är att teglet med tiden får frostsprängningar när mossan ligger på. Därför viktigt att försöka hålla mossan borta.

falsad-plat

Takläggarens favorit val. Ett slitstarkt val. Handknäckt bandat plåt är överlägset det mest hållbara tak-alternativet. Att det dessutom ser vackert ut gör inte saken sämre.

schingel

Internationellt populärt takbeklädnad dock inte i Sverige. Shingel tak är extremt tätt och väger inte mycket. Ett bra alternativ vid klena takstolar.

ytpapp

Används primärt på låglutande tak. Klarar 0 gradigt tak. Mattan skruvas fast och svetsas mellan skarvarna.

profilerad-plat

Plåt som ibland ser ut som betongpannor. Relativt bra alternativ. Nackdelen med Profilerat plåttak är att det måste skruvas fast mot läkten. Dessa skruvars packning behöver med tiden bytas ut. Något som många husägare missköter vilket leder till att vatten läcker igenom.

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behörig elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.

Vad finns det för typ av takomläggningar?

Vår personal är professionellt utbildad för att hantera olika typer av takmaterial, inklusive tätskikt, betong, tegel, bitumen och plåt. Vi använder endast material av högsta standard, noggrant utvalda för att stå emot utmaningarna i vårt nordiska klimat. Detta säkerställer att våra tak inte bara är estetiskt tilltalande utan också hållbara och robusta över tid.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en trygg känsla genom att tillhandahålla en 10-årig vattentätsgaranti för alla våra takomläggningar. Med vår kompetens och högkvalitativa material strävar vi efter att skapa taklösningar som inte bara möter, utan överträffar, förväntningarna i termer av hållbarhet och prestanda. Vid behov är vi redo att guida och stödja dig genom hela processen för att säkerställa att ditt tak förblir starkt och pålitligt under lång tid framöver.

Varför välja oss som din takläggare i Kungsängen?

 1. Erfarenhet och Kompetens: Med många års erfarenhet i branschen är vårt team av takexperter fullt utrustade för att hantera alla typer av takprojekt. Oavsett om det är en nyinstallation, reparation eller underhåll, har vi den nödvändiga kompetensen för att leverera högkvalitativa resultat.
 2. Material av Högsta Kvalitet: Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbara och långvariga taklösningar. Detta garanterar inte bara ett effektivt skydd mot väder och vind, utan bidrar också till att öka värdet på ditt hem.
 3. Skräddarsydda Lösningar: Varje tak är unikt, och vi förstår att olika villor har olika behov. Vårt team skräddarsyr varje lösning för att möta dina specifika krav och önskemål. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att resultatet överträffar dina förväntningar.
 4. Snabb Respons och Effektivitet: Vi förstår att takproblem kan uppstå när du minst förväntar dig det. Vårt team är dedikerat till snabb respons och effektiva åtgärder för att minimera eventuella skador och obehag för dig och din familj.

Våra Tjänster inkluderar:

 • Nyinstallation av tak
 • Takreparationer
 • Takunderhåll
 • Omläggning av tak
 • Takisolering
 • Skylt- och takfönsterinstallation

Söker du en pålitlig takläggare i Kungsängen? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert!

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller taklösningar. Låt oss vara ditt förstahandsval för att säkerställa att ditt tak står starkt och tryggt under alla omständigheter.

Kontakta oss Läs mer om solceller

När är bästa årstiden för ett takbyte?

Det finns egentligen ingen årstid som är bättre än någon annan då man ska lägga om sitt tak utan det går att utföra ett takbyte året om, även på vintern. Dock bör man undvika att lägga om taket under perioder med mycket nederbörd eller då det är mycket varmt ute.

Hur lång tid tar ett takbyte?

Normalt tar det cirka 2 veckor att lägga om taket på en normalstor villa. Dock finns det flera olika faktorer som kan påverka tiden som bland annat hur stort taket är och vilket takmaterial som ska läggas. Andra saker som också påverkar tiden är om taket har många vinklar och vrån och om taket har en kraftig taklutning.

Hur ofta behöver man utföra ett takbyte?

Normalt bör man genomföra ett takbyte då taket har uppnått en ålder på 40 år, om det inte innan dess inträffat skador som gör att det läcker in vatten. Då bör man istället planera in en takomläggning snarast innan de uppstår kostsamma fuktskador inne i fastigheten.

Hur vet man att det är dags att göra ett takbyte?

Om taket läcker in vatten, det finns fukt och/eller mögel på vinden, då takläkten har fått röta eller då takmaterialet är slitet bör man genomföra en takomläggning. Enklast är att inspektera sitt tak varje år för att kontrollera om det finns skador som kan påverka takets täthet. Man kan också inspektera vinden för att se om det finns fukt eller mögel, vilket är ett tecken på att det är dags att byta tak.

Kan man renovera ett tak?

Om taket inte har uppnått sin förväntade livslängd och fortfarande har ett tätskikt som håller tätt går det att förlänga takets livslängd. Exempelvis kan man tvätta, skrapa och måla om sitt tak så taket får ett nytt ytskikt som skyddar taket mot väder och vind. Framför allt behöver betongpannor och takplåt underhållas löpande så att de klarar av att uppnå sin förväntade livslängd. Boka tid för kostnadsfri offert för takomläggning i Kungsängen

Takläggare KUNGSÄNGEN: För Expert Takrenovering och Takomläggning

Varför välja Sol & Tak Specialisten som din Takläggare i Kungsängen?

Är du i behov av professionell hjälp med ditt tak i Kungsängen? Sol & Tak Specialisten är här för att lösa dina takproblem. Vi är experter på takrenovering, takläggning och takomläggning i Kungsängen med omnejd. Vår erfarna personal erbjuder högkvalitativa tjänster för alla typer av tak till konkurrenskraftiga priser. Läs vidare för att ta reda på varför vi är det bästa valet för dig och ditt tak i Kungsängen.

Takläggning i Kungsängen – Våra Specialiserade Tjänster

Vi på Sol & Tak Specialisten erbjuder ett brett utbud av takrelaterade tjänster för att möta alla dina behov i Kungsängen:

 1. Takrenovering i Kungsängen: Taket är en av de mest utsatta delarna på ditt hem och kräver regelbundet underhåll. Vi specialiserar oss på takrenoveringar och kan utföra allt från mindre reparationer till kompletta takbyten.
 2. Takomläggning i Kungsängen: Behöver ditt tak en uppfräschning? En takomläggning är en kostnadseffektiv lösning som ger ditt tak nytt liv utan att behöva byta ut hela taket. Vårt erfarna team kan utföra takomläggningar med precision och noggrannhet.
 3. Takisolering i Kungsängen: En välisolerad takkonstruktion är avgörande för att hålla ditt hem energieffektivt. Vi erbjuder skräddarsydda isoleringslösningar för att passa dina behov och bidra till att minska dina energikostnader.
 4. Takbesiktning i Kungsängen: För att förebygga potentiella takproblem är regelbundna takbesiktningar viktiga. Våra professionella taktekniker kan utföra noggranna inspektioner och ge dig rekommendationer för eventuella åtgärder som behövs.
Hur Vi Arbetar

Att anlita Sol & Tak Specialisten för ditt takprojekt i Kungsängen är enkelt och smidigt:

 1. Kostnadsfri Offert: Vi börjar med att ge dig en tydlig och transparent offert baserad på dina specifika behov och önskemål.
 2. Planering och Leverans: Efter att du har godkänt offerten planerar vi leverans och byggstart i samråd med dig. Vi håller dig informerad under hela processen för att säkerställa smidig framsteg.
 3. Installation och Utförande: Vårt erfarna team tar hand om allt från omläggning av tak till installation av isolering eller solceller. Vi utför alla arbeten med precision och noggrannhet för att säkerställa bästa resultat.
 4. Slutförande och Betalning: När arbetet är klart och din tillfredsställelse är säkrad skickar vi fakturan med bekväma betalningsvillkor.
Varför Välja Oss?

Sol & Tak Specialisten är din pålitliga partner för takarbete i Kungsängen av följande skäl:

 • Erfarenhet och Expertis: Vi har lång erfarenhet av att arbeta med tak i Kungsängen och omnejd, vilket garanterar professionellt utfört arbete varje gång.
 • Kvalitet och Tillförlitlighet: Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i alla våra tjänster och håller våra löften till våra kunder.
 • Transparens och Kundservice: Vi värdesätter öppenhet och kommunikation med våra kunder och strävar efter att göra varje steg i processen tydlig och begriplig.
 • Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

Kontakta Sol & Tak Specialisten idag för alla dina takrelaterade behov i Kungsängen och låt oss hjälpa dig att få ett tak som håller i många år framöver. Vi ser fram emot att arbeta med dig och göra ditt tak till det bästa det kan vara.

Vårt Engagemang för Dig och Din Fastighet

När du väljer Sol & Tak Specialisten för ditt takprojekt i Kungsängen kan du lita på att du får en partner som är dedikerad till din fulla tillfredsställelse och din fastighets långsiktiga välmående. Vi strävar efter att göra takarbetet till en smidig och stressfri process för dig genom att erbjuda följande fördelar:

Professionell Rådgivning och Expertis

Vårt erfarna team av taktekniker och hantverkare är här för att ge dig professionell rådgivning och expertis vid varje steg i processen. Vi lyssnar noggrant på dina behov och önskemål för att skapa en skräddarsydd lösning som passar dig och din fastighet bäst.

Högkvalitativt Material och Arbete

Vi använder endast högkvalitativa material och verktyg i vårt arbete för att säkerställa långvariga resultat som håller i många år framöver. Vår kompetenta personal är välutbildad och har den nödvändiga expertisen för att utföra alla typer av takarbeten med noggrannhet och precision.

Transparent Kommunikation och Tydliga Priser

Vi tror på öppenhet och transparent kommunikation med våra kunder. Du kommer alltid att hållas informerad om framstegen i ditt projekt och om det uppstår några förändringar eller frågor under vägen. Vår offert är tydlig och transparent, och vi håller oss till de överenskomna priserna utan dolda avgifter eller överraskningar.

Kundnöjdhet och Garanti

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är helt nöjd med resultatet av vårt arbete. Vi erbjuder också garantier på våra tjänster och material för att ge dig extra trygghet och förtroende.

Hållbarhet och Miljömedvetenhet

Vi är engagerade i att minimera vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga material och metoder i vårt arbete. Vi strävar efter att vara en ansvarsfull aktör inom branschen och arbeta för en hållbar framtid för våra kunder och vår planet.

Kontakta Oss Idag

Oavsett om du behöver en takrenovering, takomläggning, takisolering eller takbesiktning i Kungsängen, är Sol & Tak Specialisten din pålitliga partner för att få jobbet gjort på ett professionellt och effektivt sätt. Kontakta oss idag för att diskutera dina takbehov och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ett tak som du kan lita på i många år framöver.

Boverkets regler för takläggning.

Kontakta oss.