Takläggare Sollentuna

Professionell Takläggning i Sollentuna – Låt Oss Skydda Ditt Hem! 🌟

Är du en stolt villaägare i Sollentuna som värnar om ditt hem? Vi förstår vikten av att ha ett pålitligt och välskyddat tak över huvudet. Som erfarna takläggare i Sollentuna är vi här för att erbjuda dig en omfattande takservice och säkerställa att ditt tak står starkt i alla väder. Att regelbundet inspektera takets skick och överväga en takomläggning är alltid en klok åtgärd. Om taket är gammalt kan det vara fördelaktigt att installera ett nytt tätskikt i förebyggande syfte. På Sol och Takspecialisten erbjuder vi omfattande tjänster för takrenoveringar

Takläggare Sollentuna

Takläggare Sollentuna – Vi arbetar med följande taktyper:

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

betong

Utför renovering och nybyggnation av alla sorters betongpannor. Betongpannor är extremt slitstarkt och ytbelägget varar i cirka 30 år. Betong tak är både ekonomiskt och hållbart, därför är det också det vanligaste takbeklädnaden i Sverige.

lertegel

Ett klassiskt takbeklädnad. Lertegel har använts i tusentals år. Nackdelen med lertegel är att teglet med tiden får frostsprängningar när mossan ligger på. Därför viktigt att försöka hålla mossan borta.

falsad-plat

Takläggarens favorit val. Ett slitstarkt val. Handknäckt bandat plåt är överlägset det mest hållbara tak-alternativet. Att det dessutom ser vackert ut gör inte saken sämre.

schingel

Internationellt populärt takbeklädnad dock inte i Sverige. Shingel tak är extremt tätt och väger inte mycket. Ett bra alternativ vid klena takstolar.

ytpapp

Används primärt på låglutande tak. Klarar 0 gradigt tak. Mattan skruvas fast och svetsas mellan skarvarna.

profilerad-plat

Plåt som ibland ser ut som betongpannor. Relativt bra alternativ. Nackdelen med Profilerat plåttak är att det måste skruvas fast mot läkten. Dessa skruvars packning behöver med tiden bytas ut. Något som många husägare missköter vilket leder till att vatten läcker igenom.

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behörig elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.

Vad finns det för typ av takomläggningar?

Vår personal är professionellt utbildad för att hantera olika typer av takmaterial, inklusive tätskikt, betong, tegel, bitumen och plåt. Vi använder endast material av högsta standard, noggrant utvalda för att stå emot utmaningarna i vårt nordiska klimat. Detta säkerställer att våra tak inte bara är estetiskt tilltalande utan också hållbara och robusta över tid.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en trygg känsla genom att tillhandahålla en 10-årig vattentätsgaranti för alla våra takomläggningar. Med vår kompetens och högkvalitativa material strävar vi efter att skapa taklösningar som inte bara möter, utan överträffar, förväntningarna i termer av hållbarhet och prestanda. Vid behov är vi redo att guida och stödja dig genom hela processen för att säkerställa att ditt tak förblir starkt och pålitligt under lång tid framöver.

Varför välja oss som din takläggare i Sollentuna?

  1. Erfarenhet och Kompetens: Med många års erfarenhet i branschen är vårt team av takexperter fullt utrustade för att hantera alla typer av takprojekt. Oavsett om det är en nyinstallation, reparation eller underhåll, har vi den nödvändiga kompetensen för att leverera högkvalitativa resultat.
  2. Material av Högsta Kvalitet: Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbara och långvariga taklösningar. Detta garanterar inte bara ett effektivt skydd mot väder och vind, utan bidrar också till att öka värdet på ditt hem.
  3. Skräddarsydda Lösningar: Varje tak är unikt, och vi förstår att olika villor har olika behov. Vårt team skräddarsyr varje lösning för att möta dina specifika krav och önskemål. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att resultatet överträffar dina förväntningar.
  4. Snabb Respons och Effektivitet: Vi förstår att takproblem kan uppstå när du minst förväntar dig det. Vårt team är dedikerat till snabb respons och effektiva åtgärder för att minimera eventuella skador och obehag för dig och din familj.

Våra Tjänster inkluderar:

  • Nyinstallation av tak
  • Takreparationer
  • Takunderhåll
  • Omläggning av tak
  • Takisolering
  • Skylt- och takfönsterinstallation

Söker du en pålitlig takläggare i Sollentuna? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert!

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller taklösningar. Låt oss vara ditt förstahandsval för att säkerställa att ditt tak står starkt och tryggt under alla omständigheter.

Kontakta oss Läs mer om solceller

När är bästa årstiden för ett takbyte?

Det finns egentligen ingen årstid som är bättre än någon annan då man ska lägga om sitt tak utan det går att utföra ett takbyte året om, även på vintern. Dock bör man undvika att lägga om taket under perioder med mycket nederbörd eller då det är mycket varmt ute.

Hur lång tid tar ett takbyte?

Normalt tar det cirka 2 veckor att lägga om taket på en normalstor villa. Dock finns det flera olika faktorer som kan påverka tiden som bland annat hur stort taket är och vilket takmaterial som ska läggas. Andra saker som också påverkar tiden är om taket har många vinklar och vrån och om taket har en kraftig taklutning.

Hur ofta behöver man utföra ett takbyte?

Normalt bör man genomföra ett takbyte då taket har uppnått en ålder på 40 år, om det inte innan dess inträffat skador som gör att det läcker in vatten. Då bör man istället planera in en takomläggning snarast innan de uppstår kostsamma fuktskador inne i fastigheten.

Hur vet man att det är dags att göra ett takbyte?

Om taket läcker in vatten, det finns fukt och/eller mögel på vinden, då takläkten har fått röta eller då takmaterialet är slitet bör man genomföra en takomläggning. Enklast är att inspektera sitt tak varje år för att kontrollera om det finns skador som kan påverka takets täthet. Man kan också inspektera vinden för att se om det finns fukt eller mögel, vilket är ett tecken på att det är dags att byta tak.

Kan man renovera ett tak?

Om taket inte har uppnått sin förväntade livslängd och fortfarande har ett tätskikt som håller tätt går det att förlänga takets livslängd. Exempelvis kan man tvätta, skrapa och måla om sitt tak så taket får ett nytt ytskikt som skyddar taket mot väder och vind. Framför allt behöver betongpannor och takplåt underhållas löpande så att de klarar av att uppnå sin förväntade livslängd. Boka tid för kostnadsfri offert för takomläggning i Kungsängen

Takläggare SOLLENTUNA: Högkvalitativ takservice för ditt hem

Varför välja Sol & Tak Specialisten för ditt tak i Sollentuna?

När det gäller att ta hand om ditt tak i Sollentuna, finns det en pålitlig partner för att möta dina behov – Sol & Tak Specialisten. Vi är experter på takrenovering, takläggning och takomläggning och har en djup förståelse för de unika kraven hos Sollentuna-boende. Här är varför vi är det bästa valet för dig:

Våra tjänster för takläggning i Sollentuna

Vi förstår att olika taktyper kräver olika metoder och expertis. Därför erbjuder vi en rad olika taktyper för att säkerställa att vi kan möta varje kunds unika behov:

Betongpannor
Lertegel
Falsad plåt
Shingel
Tätskiktsmatta/ytpapp
Profilerad plåt

Vårt arbetsflöde

Vi strävar efter att göra processen smidig och transparent för våra kunder. Vårt arbetsflöde omfattar följande steg:

Offert: Vi erbjuder en tydlig och kostnadsfri offert som tydligt specificerar kostnader och tidsramar, baserat på dina behov och önskemål.

Beställning: Efter att offerten har godkänts, planerar vi leverans och byggstart. Vi hanterar även alla administrativa detaljer, inklusive att meddela nätägaren om eventuella förändringar.

Genomförande: Vi utför arbetet enligt planen, inklusive eventuell omläggning och installation av material. Allt arbete utförs av våra kvalificerade yrkespersoner för att säkerställa högsta kvalitet.

Avslutning: När arbetet är klart och arbetsplatsen är rengjord och säkerställd, skickar vi fakturan med rimlig betalningstid. Vi erbjuder även möjligheten till räntefri avbetalning för att underlätta för våra kunder.

Våra tjänster för takomläggning i Sollentuna

Vi erbjuder inte bara traditionell takläggning utan också effektiva takomläggningslösningar. Här är några av de tjänster vi tillhandahåller:

Takrenovering: Vi kan hantera allt från mindre reparationer till en fullständig takrenovering för att hålla ditt tak i toppskick.
Takisolering: Förbättra energieffektiviteten i ditt hem med våra professionella isoleringslösningar.
Takbesiktning: Regelbunden takbesiktning är avgörande för att upptäcka problem i tid och undvika kostsamma reparationer i framtiden.

Varför välja oss?

Vi på Sol & Tak Specialisten är dedikerade till att erbjuda högsta kvalitet och professionellt utfört arbete till våra kunder i Sollentuna. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och ge dig tryggheten att veta att ditt tak är i säkra händer. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om ditt takbehov på bästa möjliga sätt!

Vår erfarenhet och tillförlitlighet

Sol & Tak Specialisten har en lång och pålitlig historia av att leverera högkvalitativa taktjänster i Sollentuna och dess omgivningar. Vi har arbetat med tak sedan 2011 och har sedan dess samlat på oss omfattande erfarenhet och expertis inom branschen. Vårt team består av välutbildade och erfarna yrkespersoner som är dedikerade till att leverera enastående resultat varje gång.

Garantier och certifieringar

Vi är stolta över att vara en certifierad och pålitlig takläggare i Sollentuna. Som medlemmar i olika branschorganisationer och med hög kreditvärdighet kan våra kunder lita på att de får högkvalitativa tjänster och att deras projekt kommer att hanteras på ett professionellt sätt från början till slut. Dessutom erbjuder vi långa produktgarantier för att säkerställa kundens trygghet och tillfredsställelse.

Engagemang för kundnöjdhet

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vi tror på öppen kommunikation och samarbete med våra kunder för att säkerställa att deras behov och önskemål tillgodoses på bästa möjliga sätt. Vår dedikation till kundnöjdhet är vad som har gjort oss till en av de ledande takläggarna i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Om du letar efter en pålitlig och erfaren takläggare i Sollentuna, leta inte längre än Sol & Tak Specialisten. Vi erbjuder en omfattande rad av taktjänster för att möta alla dina behov och önskemål. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig med ditt nästa takprojekt!

Boverkets skrivelser om takarbeten.

Kontakta oss.