Takläggare Vallentuna

Välkommen till Sol & Tak Specialisten – Din pålitliga partner för takarbete i Vallentuna och närliggande områden.

Varför Välja Oss Som Takläggare i Vallentuna?

Mångsidighet inom Takarbeten

Vi förstår att varje tak är unikt. Oavsett om det är betongpannor, lertegel eller plåt, har vi den erfarenhet och också den kompetens som arbetet kräver.

Personlig Service och Kostnadsfri Offert

Din tillit är viktig för oss. Vi erbjuder en personlig service från första kontakt till projektets färdigställande. Våra kostnadsfria offertbesök säkerställer att vi förstår dina behov samt kan skapa en skräddarsydd lösning för ditt tak i Vallentuna.

Transparent Process

Vi tror på att hålla en transparent process genom hela projektet. Från den första offerten till slutlig betalning kommer du att ha full insyn i vårt arbete samt de kostnader som är involverade.

Takläggare Täby

Takläggare Vallentuna – Vi arbetar med följande taktyper:

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

betong

Utför renovering och nybyggnation av alla sorters betongpannor. Betongpannor är extremt slitstarkt och ytbelägget varar i cirka 30 år. Betong tak är både ekonomiskt och hållbart, därför är det också det vanligaste takbeklädnaden i Sverige.

lertegel

Ett klassiskt takbeklädnad. Lertegel har använts i tusentals år. Nackdelen med lertegel är att teglet med tiden får frostsprängningar när mossan ligger på. Därför viktigt att försöka hålla mossan borta.

falsad-plat

Takläggarens favorit val. Ett slitstarkt val. Handknäckt bandat plåt är överlägset det mest hållbara tak-alternativet. Att det dessutom ser vackert ut gör inte saken sämre.

schingel

Internationellt populärt takbeklädnad dock inte i Sverige. Shingel tak är extremt tätt och väger inte mycket. Ett bra alternativ vid klena takstolar.

ytpapp

Används primärt på låglutande tak. Klarar 0 gradigt tak. Mattan skruvas fast och svetsas mellan skarvarna.

profilerad-plat

Plåt som ibland ser ut som betongpannor. Relativt bra alternativ. Nackdelen med Profilerat plåttak är att det måste skruvas fast mot läkten. Dessa skruvars packning behöver med tiden bytas ut. Något som många husägare missköter vilket leder till att vatten läcker igenom.

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behörig elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.

Vad finns det för typ av takomläggningar?

Våra Tjänster i Vallentuna

Takrenovering

Ett välskött tak är avgörande för att bibehålla en trygg och säker miljö i ditt hem. Vi erbjuder omfattande takrenoveringstjänster i bland annat Vallentuna, inklusive takplatsbyten, reparation av läckage och fullständig takrenovering. Med vår expertis kan vi säkerställa att ditt tak förblir i toppskick under lång tid framöver.

Takomläggning

För de som letar efter en kostnadseffektiv lösning för att förnya sitt tak, är takomläggning ett utmärkt alternativ. Vi kan utföra takomläggningar i Vallentuna genom att installera ett nytt tak ovanpå det befintliga, vilket sparar både tid och pengar jämfört med en fullständig renovering.

Takisolering

En välisolerad vind är nyckeln till att upprätthålla en energieffektiv och bekväm bostad. Vi erbjuder professionell takisoleringstjänster i Vallentuna för att hjälpa dig att minska värmeförlusten och sänka dina energikostnader. Med vår expertis kan vi rekommendera och installera lämplig isolering för ditt tak baserat på dina specifika behov och budget.

Takbesiktning

Regelbunden takbesiktning är avgörande för att upptäcka potentiella problem i ett tidigt skede och förhindra kostsamma skador. Vi utför noggranna takbesiktningar i Vallentuna för att identifiera eventuella brister eller skador och ge dig rekommendationer för lämpliga åtgärder.

Vår Arbetprocess och Garantier

Vår Arbetprocess

  1. Konsultation och Offert: Vi börjar med en noggrann genomgång av dina takbehov och önskemål.
  2. Planering och Schemaläggning: Vi planerar leverans och byggstart enligt dina önskemål och håller dig informerad genom hela processen.
  3. Utförande och Installation: Vårt erfarna team utför arbetet med precision och professionalism.
  4. Kvalitetskontroll och Avslut: Vi genomför noggranna kvalitetskontroller innan avslutning för att säkerställa att allt är korrekt installerat.

Våra Garantier

  • Kvalitetsarbete: Vi levererar högkvalitativa tjänster och arbete utfört med precision och noggrannhet.
  • Transparens och Ärlighet: Vi tror på öppen kommunikation och transparens genom hela processen.
  • Kundnöjdhet: Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.
  • Långsiktig Hållbarhet: Vi strävar efter att skapa långsiktiga lösningar som ger hållbara resultat för ditt tak och din fastighet.

Kontakta Oss Idag För Takarbete i Vallentuna

Oavsett om du behöver en takrenovering, takomläggning, isolering eller besiktning, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta Sol & Tak Specialisten idag för att diskutera dina takbehov i Vallentuna och få en kostnadsfri offert. Med vårt engagemang för kvalitet, service och professionalism kan du lita på oss för en enastående takupplevelse.

Varför Välja Oss?

Expertis och Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet inom branschen och har dessutom utfört många lyckade takprojekt i Vallentuna och dess omgivningar. Vårt team består av kunniga yrkesmän som är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat varje gång.

Kvalitetsmaterial och Hållbarhet

Vi använder endast material av högsta kvalitet från pålitliga leverantörer. Detta garanterar inte bara ett estetiskt tilltalande resultat utan även långvarig hållbarhet och skydd för ditt hem mot väder och vind.

Kundfokus och Tillgänglighet

Kundnöjdhet är vår främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att lyssna på våra kunders önskemål och behov i syfte att säkerställa att de är helt nöjda med vårt arbete. Dessutom finns vi alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge support före, under och efter projektets genomförande.

Konkurrenskraftiga Priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga valuta för pengarna samt att överträffa dina förväntningar.

Våra Tjänster

Takrenovering

Vi utför omfattande takrenoveringar i syfte att säkerställa att ditt tak förblir i toppskick och skyddar ditt hem mot väder och vind. Oavsett om det handlar om reparation av skador, byte av takplattor eller andra åtgärder, kan vi hjälpa dig med alla dina takrenoveringsbehov.

Takomläggning

Vår takomläggningstjänst ger ditt tak ett nytt liv utan att behöva genomgå en fullständig renovering. Vi installerar ett nytt tak ovanpå det befintliga, vilket sparar både tid och pengar samtidigt som det ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Takisolering

En effektiv takisolering är avgörande när du behöver minska energiförluster och hålla ditt hem varmt och energieffektivt. Vi erbjuder bland annat professionell takisolering med högkvalitativa material och skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov.

Takbesiktning

Vår noggranna takbesiktningstjänst hjälper dig att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede samt att vidta åtgärder för att förhindra kostsamma skador i framtiden. Vi identifierar samt åtgärdar eventuella brister eller skador för att säkerställa att ditt tak förblir i optimalt skick.

Kontakta Oss Idag

Ifall du är i behov av takarbete i Vallentuna, tveka inte att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och professionell rådgivning. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina takbehov samt leverera enastående resultat som du kommer att vara nöjd med under många år framöver.

Om du vill lära dig mer om takrenovering och takarbete, kan du besöka följande extern länk från Vi i Villa

Kontakta oss