Takrenovering Nacka

Takrenovering Nacka. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Takrenovering Nacka

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Takrenovering Nacka – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Behöver du takrenovering i Nacka?

Vi kan hjälpa dig. Vi är experter på takrenovering. Vi arbetar i Nacka och andra platser.

Varför ska du välja oss?

Vi erbjuder säkra och prisvärda lösningar. Du kan lita på oss. Vi har allt under samma tak: takläggare, montörer och elektriker. Det gör oss unika.

Solceller kan spara dina pengar

Vill du förbättra din fastighets energieffektivitet? Tänk på solceller. Solceller kan hjälpa dig att spara pengar. Det är bra för både din plånbok och miljön.

Vi är här för dig

Har du frågor? Kontakta oss. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail. Vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Oavsett om det är takrenovering i Nacka eller installation av solceller.

Kom ihåg, ditt tak är viktigt. Ta hand om det. Vi kan hjälpa dig.

Vi är experter på takrenovering i Nacka. Låt oss ta hand om det. Kontakta oss för mer information.

Viktigast av allt, vi har de bästa lösningarna för dig

Vi vet att din tid är värdefull. Därför kommer vi alltid att leverera säkra och prisvärda lösningar. För att du ska få bästa möjliga resultat. Vi har ett team med professionella takläggare, montörer och elektriker. Vi kan hjälpa till med alla dina takbehov.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur du kan dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara.

Våra experter är här för att hjälpa dig. Låt oss ta hand om din takrenovering idag.

Kontakta oss idag

Vi är redo att hjälpa dig med din takrenovering i Nacka. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för att stötta dig med allt du behöver veta.

Låt ditt tak bli som nytt med vår professionella hjälp. Vi ser fram emot att höra från dig.

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.