Installation Solceller Nacka

Installation Solceller Nacka. Vi är takläggare, montörer och elektriker under samma tak för att tillhandahålla våra kunder säkra & konkurrenskraftiga lösningar. Vi hjälper gärna till att förbättra din fastighets energieffektivitet med installation av solceller i Kungsängen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att dra nytta av solenergi och de pengar som du kan spara. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för era frågor om installationer och upphandling av produkter. Att installera solceller är en investering som ger långsiktiga besparingar och vi är här för att hjälpa dig att göra rätt investering. Ta kontakt idag för att ta reda på mer! Vi  lämna långa garantier på material & tjänster. Vi lämnar alltid en klar och tydlig offert och betalning sker alltid efter utfört arbete. 

Installation Solceller Nacka

”Högeffektiva solceller Kungsängen med lång garanti och stilfull design”

Varför investera i solceller?

Stöd & ROT-avdrag

Stöd & ROT-avdrag

Idag kan man välja mellan att söka investeringsstöd eller få ROT-avdrag. Investeringsstödet är 20 % och ROT-avdraget.

Miljön

Miljön

Solcellerna har en väldigt lång livslängd och producerar miljövänlig el vilket bidrar till en fossilfri framtid för kommande generationer.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Kostnaden för solceller har sjunkit dramatiskt de senaste 10 åren. Det i kombination med ett förmånlig avbetalningsplan gör att er nya solcellsanlläggning blir bra långsiktig investering.

Okomplicerat

Okomplicerat

Med en tydlig offert i kombination med proffsigt utfört arbete. Kan ni  känna er trygga med oss som entreprenör. Bygglov för solceller är nästintill upphävd, för de flesta modellerna och du kan snabbt komma igång med ditt projekt.

Installation Solceller Älta – En investering med flera vinnare

Att installera solceller och därmed producera sin egen el vinner både du och miljön på. Eftersom solen är en förnybar, miljövänlig källa påverkar eltillverkningen inte vårt klimat. Du i din tur behöver inte påverkas fullt lika mycket av elmarknadens skiftande priser. Investeringen kommer innebära en sänkning av hemmets driftkostnader och leverera miljövänlig el bra många år in i framtiden. Året om, dygnet runt oberoende av årstid och väder.

Få en kostnadsfri offert!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Solceller i Nacka

Bor du i Nacka och funderar på att installera solceller? Då har du kommit rätt!

Varför Installera Solceller?

Solceller är smarta. De tar ljus från solen och gör det till el. En sak du kanske inte vet är att solceller kan spara dig massor av pengar.

Mer om installation av solceller i Nacka

Vi är experter på att installera solceller i Nacka. Vi gör jobbet snabbt och säkert. Och det bästa är att vi tar hand om allt. Du behöver inte göra något.

Kontakta oss

Är du redo att börja spara pengar och hjälpa planeten? Ring eller maila oss idag. Vi svarar på alla dina frågor och berättar mer om hur solceller kan gynna dig och din fastighet i Nacka.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Tack för att du tittar på vår webbplats. Ha en fin dag! 🙂

Fördelar med Solceller

Det är lätt att dra nytta av solenergi. Genom att installera solceller kan du spara pengar, förbättra din fastighets energieffektivitet och göra något bra för miljön.

Solceller är ett långsiktigt investeringsbeslut som inte bara betalar sig självt, utan ger dig också fördelar som låga elräkningar och ett grönare samhälle.

Vi är här för att Hjälpa Dig

Vi på Takläggare Nacka är här för dig. Vi kan hjälpa dig att välja rätt solceller för din fastighet och installera dem på ett säkert sätt. Kontakta oss idag och börja dra nytta av solenergi!

Vi kan också hjälpa dig att välja rätt produkter för din situation. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail för att svara på dina frågor om installationer och upphandling av produkter.

Tack för att du läser! Vi ser fram emot att höra från dig. 🙂

Spara Pengar och Miljön med Solceller

Solenergi är ett miljövänligt sätt att producera el som inte släpper ut några skadliga gaser. Det betyder att installation av solceller är ett smart sätt att göra ditt hem miljövänligare.

De pengar du spara genom solceller kan också investeras i andra miljövänliga projekt. Det är ett sätt att hålla planeten renare och friskare för alla.

Optimal verkningsgrad

Hur hög verkningsgraden är beror på ett flertal faktorer. Bland annat på väderstreck, takvinkel, vilken form av solpanel du väljer att investera i liksom temperaturerna de utsätts för. Med fullständig kunskap och mångårig erfarenhet hjälper vi dig givetvis att välja ut den optimala platsen och komma med tips och råd inför inköpet. Målet är alltid att aktivt hitta en lösning som ger kunden maximal utdelning för pengarna. Du kommer redan snart märka skillnad ekonomiskt till följd av sänkta elkostnader. Överflödig el kan du sedan själv välja att antingen spara till månader då dina solceller inte genererar lika stora mängder. Eller så säljer du den vidare.

En viktig insats för miljön

Att tänka grönt ligger i tiden och solceller är, som redan nämnt, en förnybar energikälla vars produktion inte genererar skadliga koldioxidutsläpp. Du kommer enkelt bidra till att minska användningen av ändliga resurser och dessutom föregå med ett gott exempel. Idag kan men se solceller på allt från mindre villor till flerfamiljsbostäder, företag och större industrier till följd av det ökade intresset. Välkommen att kontakta oss om solceller i Kungsängen

Så här går det till:

1. OFFERT

1. OFFERT

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

3. LEVERANS

3. LEVERANS

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behöriga elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

4. BETALNING

4. BETALNING

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.